ALEBINAK:

ERREZIL 5 IKAZTEGIETA 7

ERREZIL: Rodriguez, Irulegi, Agirre, Iglesias eta Labaka-hasierako bostekoa-, Ziarsolo.

IKAZTEGIETA: Irastortza, J.M. Artola, LarraƱaga, A.Benavente eta Uria-hasierako bostekoa-, Darius.

GOLAK: Errezil: Labaka (3) eta Iglesias (2). Ikaztegieta: A.Benavente (3), LarraƱaga (3) eta J.M. Artola.

Ikaztegietak eraman ditu hiru puntuak Errezildik, partida eder baten ostean. Biek izan dute irabazteko aukera, baina azkenean puntuak Ikaztegietara joan dira.

BENJAMINAK:

ERREZIL 0 ALTZO 5

ERREZIL: Uzkudun, Agirretxe, A.Karrera, I.Karrera, Eizmendi, Ezama, Aitor Goenaga, Ander Goenaga, Iglesias, Korta, Labaka eta Ziarsoslo.

ALTZO: Artetxe, Elduaien, Elola, Garcia, Gorostiaga, Isasi, I.Murua eta H. Murua.

GOLAK: Altzo: Gorostiaga (2), H.Murua (2) eta Elduaien.

Lehen zatian bideratu du neurketa Altzok, atseden hartzera 0-3 joan baitira. Etxekoak saiatu dira, baina bigarren zatian beste bi gol hartu dituzte.