BENJAMINAK:

LEABURU 7 IGELDO 1

LEABURU: E.Garcia, Arrospide, Calle, Ezeiza, Iraeta, Larreta, Orbegozo, Uribe eta Ugartemendia.

IGELDO: Aisa, Amezua, Azpirotz, Camarero, Etxeberia, Elosegi, Galarraga, Lizarralde, Rouget eta Uzkudun.

GOLAK: Leaburu: Uribe (3), E.Garcia (2), Arrospide eta Ugartemendia. Igeldo: Elosegi.

Igeldok erabateko nagusitasuna agertuz jaraitzen du, eta arazorik gabe eraman zuen Igeldoren aurkako partida, nahiz eta kanpokoak gogotik saiatu ziren.

BIDANIA-GOIATZ 3 TXALBURUK 2

BIDANIA-GOIATZ: Ekhi Sasiain, Aldalur, Iraeta, Azkarai, Aramendi, Arregi, A.Eskibel, M.Eskibel, Artola, Amundarain, U.Sasiain eta Beloki.

TXALBURUK: Mujika, Goñi, Fresneda, Irastortza, Kaminos, Etxeberria, Garcia, Agirrezabala eta Husein.

GOLAK: Bidania-Goiatz: M.Eskibel (2) eta Artola. Txalburuk: Irastortza eta Fresneda.

Partida oso polita jokatu zuten bi taldeek. Bidania-Goiatzek lider jarraitzen du eta horrela amaitu du lehen itzulia, jokatutako partida guztiak irabazita, baina bapo sufritu zuen Abaltzisketako taldearekin.

ALEBINAK:

LEABURRU 5 IGELDO 6

LEABURU: M.Garcia, Iraeta, Orbegozo, Uribe eta Zubia-hasierako bostekoa-, Ugartemendia, Arrospide, E.Garcia eta Larreta.

IGELDO: Gomez, Rouget, Juaniz, Lopez eta Oiartzabal-hasierako bostekoa-, Agirre, Amezua, Ezkurdia eta Camarero.

GOLAK: Leaburu: Iraeta (3) eta Zubia(2). Igeldo: Rouget (4), Gomez eta Ezkurdia.

Partida oso polita izan zen Leburukoa, eta etxekoek gertu iza zuten denboraldiko aurreneko puntua, baina azkenean Igeldok eraman zituen hiruak.

BIDANIA-GOIATZ 5 BALIARRAIN 8

BIDANIA-GOIATZ: Azkarai, Amundarain, Aldalur, Iraeta eta Zugasti-hasierako bostekoa-, Ruiz, Altuna, Dorronsoro eta Belamendia.

BALIARRAIN: Olaberria, U.Olano, Toledo, Murua eta Zunzunegi-hasierako bostekoa-. I.Olano eta Gurrutxaga.

GOLAK: Bidania-Goiatz: Iraeta (3) eta Zugasti (2). Baliarrain: Zunzunegi (3), Gurrutxaga (2), Toledo, U.Olano eta I.Olano.

Liderrak ez zuen barkatu Bidanian, eta beste hiru puntu batu zituen, baina horretarako sufritu eta lan asko egin behar izan zuen, lehen zatian etxekoak aurretik ibili baitziren.

TXALBURUK 10 LIZARTZA-OREXA 3

TXALBURUK: X. Gorostidi, E.Gorostidi, Mujika, , B.Gorostidi eta Mañoso-hasierako bostekoa-, Artola, Murua, Areizaga, Altuna eta Seoane.

LIZARTZA-OREXA: Malkorra, Errasti, ArrillagaOlaskoaga eta Piris-hasierako bostekoa-, Urtxipia, Luloaga, Beitia.

GOLAK: Txalburuk: Mujika (4), E.Gorostidi (2), B.Gorostidi (2), Mañoso eta Altuna.

Txalburuk jokatutako partida guztiak irabaziz jarraitzen du, eta oraingoan Lizartza-Orexa menderatu zuen. Kanpokoak saiatu ziren, baina ezin izan zuten porrota galerazi.

INFANTIL-KADETEAK:

TXALBURUK 11 GAEL 1

TXALBURUK: Otamendi, Senperena, Lopetedi, Maioz eta Mujika-hasierako bostekoa-, Murua eta Yugueros.

GAEL: A.Ugartemendia, Murua, Altuna, O.Ugartemendia eta Iztueta-hasierako bostekoa-, Leunda, Uzkudun, A.Arrospide, O.Arrospide, Balerdi eta Aramendi.

GOLAK: Txalburuk: Mujika (5), Maioz (5) eta Yugueros. Gael: O.Ugartemendia.

Txalburuk merezitako garaiena lortu zuen, ligako talderik gazteenaren aurka. Gaelek lehen zatian eutsi zion, baita bigarrenekeko lehen minutuetan ere, baina 3-1koarekin bi gol jarraian hartu zituen, eta norgehiagoka apurtu egin zen.

IKAZTEGIETA 4 LIZARTZA-OREXA 10

IKAZTEGIETA: J.Lakuntza, Uria, Sagastibeltza, M.Lakuntza eta Parra-hasierako bostekoa-, Mozo eta Amenabarro.

LIZARTZA-OREXA: Malkorra, Olano, Iturriotz, Hurtado eta M.Solozabal.

GOLAK: Ikaztegieta: Sagastibeltza (2) eta M.Lakuntza (2). Lizartza-Orexa: Olano (7), Malkorra (2) eta Hurtado.

Bi zati ezberdin izan zituen neurketa honek, Hasieran Ikaztegieta ongi, markagailuan aurreratuz, baina atsedenera joaterako kanpokoek berdindu egin zuten. Bigarren zatian, berriz, Lizartza nagusi izan zen.