ALEBINAK:

BIDANIA-GOIATZ B 1 TXALBURUK 12

BIDANIA-GOIATZ B: Arregi, Aldalur, Amundarain, M.Eskibel eta A.Eskibel-hasierako bostekoa-, Murua, Sasiain eta Armendi.

TXALBURUK: X.Gorostidi, Kaminos, E.Gorostidi, Mañoso eta Mujika-hasierako bostekoa-, Murua, B.Gorostidi, Irastortza, Altuna eta Seoane.

GOLAK: Bidania-Goiatz: M.Eskibel. Txalburuk: B.Gorostidi (5), Mujika (2), Irastortza (2), Seoane (2) eta E.Gorostidi.

Bidania-Goiatzek nahiko ongi eutsi zion lehen zatian Txalbururki, nahiz eta Abaltzisketakoak beti markagailuan aurretik joan ziren, baina bigarren zatian denbora gutxian erabaki zuten kanpokoek norgehiagoka.

IGELDO 7 LEABURU-ALTZO 3

IGELDO: Gomez, L.Aizpurua, Rouget, M.Aizpurua eta Ezkurdia-hasierako bostekoa-,Dorronsoro eta Senperena.

LEABURU-ALTZO: Calle, I.Murua, Elduaien, H.Murua eta Ugartemendia-hasierako bostekoa-, E.Iraeta, Garcia, Lizarribar, Isasti, U.Iraeta eta Larreta.

GOLAK: Rouget(3), Dorronsoro (2) eta Senperena (2). Leaburu-Altzo: U.Iraeta (2) eta M.Iraeta.

Lehen zatia orekatua izan zen hemen, eta 3-3koarekin joan ziren atseden hartzera, Bigarren zatian, ordea, etxekoak nagusitu egin ziren.

LIZARTZA-OREXA 4 BALIARRAIN-IKAZTEGIETA 8

LIZARTZA-OREXA: M.Iturriotz, Urtxipia, Arrillaga, Ñuloaga eta Arrue-hasierako bostekoa-, O.Iturriotz, Malkorra eta Martin.

BALIARRAIN-IKAZTEGIETA: Darius, Etxeberria, Iztueta, Zunzunegi eta I.Olano-hasierako bostekoa-, Soroa, E.Olano, Uria eta Gurrutxaga.

GOLAK: Lizartza-Orexa: Urtxipia (3) eta Arrillaga. Baliarrain-Ikaztegieta: Etxeberria (4), I.Olano (3) eta Gurrutxaga.

Lehen jardunaldian bi taldeek galdu egin zituzten euren neurketak, eta oraingoan Baliarrain-Ikaztegieta izan zen nagusi. Bien artean gol sorta polita sartu zuten, eta ikusleentzat partida polita izan zen.

BETELU 3 BIDANIA-GOIATZ A 10

BETELU: Goikoetxea, Goñi, Eskarmendi, Estanga eta A.Zubillaga-hasierako bostekoa-, Carrillo, Sotil, Paradera eta Garmendia.

BIDANIA-GOIATZ A: Azkarai, Dorronsoro, Amundarain, I.Iraeta eta A.Iraeta-hasierako bostekoa-, Beloki eta Artola.

GOLAK: Betelu: A.Zubillaga (2) eta Carrillo. Bidania-Goiatz: A.Iraeta (8), Beloki eta Amundarain.

Bidania-Goiatzek indartsu jarraitzen du gol asko sartuz, baina Beteluk ere itxura ona eman zuuen, nahiz eta gero ezin izan zuen bidaniarrekin.

BENJAMINAK:

LIZARTZA-OREXA 8 BIDANIA-GOIATZ 5

LIZARTZA-OREXA: Soroa, Bengoetxea, Olano, A.Olaetxea, Iturralde, Urtxipia, Beltran, O.Olaetxea eta Pirisi.

BIDANIA-GOIATZ: Iorutz, Azkarai, Lasa, E.Azkue, A.Azkue, E.Sasiain eta Arruti.

GOLAK: Lizartza-Orexa: A.Olaetxea (2), Soroa, Bengoetxea, Olano, Urtxipia, Beltran eta E.Sasiain (ba). Bidania-Goiatz: E.Sasiain (4) eta Arruti.

Partida oso polita izan zen, eta gol askorekin. Azkenean etxekoek agintea hartu eta lehen garaipena erdietsi zuten.

IGELDO 1 ERREZIL 2

IGELDO: Roces, Guinart, Bandres, Aisa, Etxeberria, Martikorena, De La Cuesta, Elosegi, M.Galarraga, O.Galarraga, E.Martikorena eta Lizarralde.

ERREZIL: Ander Goenaga, Iglesias, Karrera, Aitor Goenaga, Irune Goenaga, Oiartzabal, Agirre, Rodriguez, Korta eta Ezama.

GOLAK: Igeldo: M.Galarraga. Errezil: Karrera eta Korta.

Partida polita eta lehiatua izan zen hau. azkenean Errezilek eraman zituen lehen hiru puntuak.