KADETEAK:

GAEL 6 ERAIN 4

GAEL: Lopez, Iturriotz, Zabala, Agirretxe eta Leunda-hasierako bostekoa-, Hurtado, Moreal, Lopetedi eta Iztueta.

ERAIN: Otxotorena, Calvo, Elosegi, Saint Gerons eta Sisniega-hasierako bostekoa-, Gutierrez, Saiz, Igartza, Gisasola, Miner, Pavia eta Etxebeste.

EPAILEA: Lopez. Zabala, Agirretxe, Hurtado, Miner eta Gisasola izan dira txartel hria iksi duteak.

GOLAK: 1-0: Zabala. 2-0: Iturriotz. 2-1, Igartza. 2-2, Etxebeste. 3-2: Leunda. 4-2, Lopetedi. 5-2: Lopetedi. 6-2: Lopetedi. 6-3: Igartza. 6-4: Miner.

Intentsitate handiko neurketa izan da, baina Gaelek merezita irabazi du. 2-0koarekin aukerak izan ditu aldeak handitzeko, baina ez du lortu eta atzean egidako bi hutsen odorioz kanpokoek berdindu egin dute. Bigarren zatian lau gol sartuta 6-2 jarri dira eta lasaitzeko ordez, urduritasuna iritsi da zuri-marroiengana, eta kanpokoek hori baliatu dute bi gol egin, eta markagailua itxuratzeko.

INFANTILAK:

GAEL 11 ORIXE 2

GAEL: Azkarai, Murua, Labaka, Esteban eta Amundarain-hasierako bostekoa-, Garcia, Olano, Benavente, Zugasti eta Aldalur.

ORIXE: Garaiburu, Pascual, Goikoetxea, Guerrero eta Esnaola-hasierako bostekoa-, Urrestarazu.

EPAILEA: Lopez.

GOLAK. Gael: Aldalur (4), Esteban (2), Amundarain (2), Labaka, Zugasti eta Olano. Orixe: Goikoetxea (2).

Gael jaun eta jabe izan da Orixeren aurka. Hirugarren minuturako 2-0 aurretik zen, eta hortik aurrera norgehiagoka nahi bezela eraman du, atsedenera 8-0 joanez. Nahiz eta bigarren zatian kanpokoek bi gol egin dituzten, bien artean alde handia egoten jarraitu du.