INFANTIL-KADETE.

IKAZTEGIETA 9 BIDANIA-GOIATZ 2

IKAZTEGIETA: J.Lakuntza, M.Lakuntza, Uria, Mozo eta Sagastibeltza-hasierako bostekoa-, J.Luzuriaga eta X.Luzuriaga.

BIDANIA-GOIATZ: Zugasti, I.Agirretxe, J.Agirretxe, Losa eta Zinkunegi-hasierako bostekoa-,Otaño eta Lakuntza.

GOLAK: Ikaztegieta: Mozo (4), J.Luzuriaga (3), M.Lakuntza eta Sagastibeltza. Bidania-Goiatz: J.Agirretxe eta Otaño.

Ikaztegietak sailkapeneko lehen postuan jarraituko du Bidania-Goiatzi irabazita. Lehen zati orekatua izan zen, baina bigarrengoan kanpokoek behera egin zuten, eta eta marroi-urdinek norgehiagoka erabaki egin zuten.

ERREZIL 9 LIZARTZA-OREXA 9

ERREZIL: Uzkudun, Urdalleta, Otaegi, Labaka eta Aiertza.

LIZARTZA-OREXA: Zabala, Malkorra, Iturriotz, Arozena eta Zeberio-hasierako bostekoa-, Colmenares, Zalakain, Sorozabal eta Goikoetxeandia.

GOLAK: Errezil: Aiertza (5), Labaka (3) eta Urdalleta. Lizartza-Orexa: Zalakain (5), Iturrioz  (3) eta Urdalletak bere atean.

Sekulako festa izan zen Errezilen, 18 gol ikusi baitziren, nahiz eta euriak ez zuen asko lagundu. Emozioa bukaerara arte izan zen, markagailuan eta jokoan sekulako oreka egon baitzen. Kanpotarrak 7-9 aurreratu ziren, eta bazirudien irabaziko zutela, baina azkeneko minutuetan etxekoek berdindu egin zuten.

ALEBINAK.

LEABURU 10 IGELDO 2

LEABURU: E.Arrospide, Ugartemendia, Zubia, A.Arrospide eta O.Arrospide-hasierako bostekoa, M.Garcia, I.Garcia eta Arrizabalaga.

IGELDO: Kamarero, E. Aizpurua, Amezua, Gomez eta Agirre-hasierako bostekoa-, Gonzalez, Oiartzabal, U.Aizpurua, Etxeberria eta Ezkurdia.

GOLAK: Leaburu: Zubia(3), Ugartemendia (2), M.Garcia (2), I.Garcia (2) eta A.Arrospide. Igeldo: Gonzalez eta U.Aizpurua.

Leaburuk denboraldiko bigarren garaipena lortu zuen, eta Igeldok, oraindik ez du irabazi. Etxekoek hasieratik gailendu ziren, eta amaieran garaipen erosoa lortu zuten.

BIDANIA-GOIATZ 4 TXALBURUK 1

BIDANIA-GOIATZ: Lopez, I.Otaño, J.Otaño, Agirretxe eta Iraeta-hasierako bostekoa-, Altuna eta Aldalur.

TXALBURUK: Yuguero, Altuna, Murua, Lopetegi eta Mañoso-hasierako bostekoa, Areiza, Artola, Kaminos eta Gorostidi.

GOLAK: Bidania-Goiatz: Agirretxe (2), J.Otaño eta I.Otaño. Txalburuk: Lopetegi.

Bidania-Goiatzek sailkapeneko lehen postuan jarraituko du Ikaztegietarekin berdinduta. Lehen zati berdindu baten ostean, etxekoek azken minutuetan egin zituzten bi gol, eta horrekin apurtu zuten neurketa. Bigarren zatian hirugarrena egin, eta bidea erraztu zuten, nahiz eta kanpotarrek emaitza murriztu zuten.

LIZARTZA-OREXA 3 IKAZTEGIETA 6

LIZARTZA-OREXA: Errasti, Iturrioz, Zeberio, Lasa eta Arrillaga-hasierako bostekoa-, Zubeldia, Goikoetxea, Beitia, Agirre, Goikoetxeandia, Balerdi eta Ioritz.

IKAZTEGIETA: Arin, Uria, Irastortza, Mozo eta Arruabarrena-hasierako bostekoa-, Benavente.

GOLAK: Lizartza-Orexa: Zeberio, Lasa eta Arrillaga. Ikaztegieta: Irastortza (4) eta Mozo (2).

Ikaztegieta sailkapeneko lehen postuan dago, Bidania-Goiatzekin berdinduta, baina lehen talde mistoa da. Lizartzan, etxeko taldea irabazten hasi zen, baina kanpokoek berehala jarri zuten 1-3koa. Hala ere Lizartza partidan egon zen azken bost minutuak arte. Ikaztegietakoek azken minutuetan, ordea, dena erabaki zuten.

BENJAMINAK.

LEABURU 2 IGELDO 11

LEABURU: Iraeta, I.Arrospide, N.Arrospide, I.Arrospide, I.Ibañez, L.Ibañez, Orbegozo, Ugartemendia, Uribe eta Zubia.

IGELDO: Gomez, Dorronsoro, Senperena, Aizpurua, Manzano, Amezua, Berasategi, L.Agirre, M.Agirre, Ezkurdia, Camarero eta Etxeberria.

GOLAK: Leaburu: Iraeta eta I.Arrospide. Igeldo: Senperena (4), Amezua (3), Berasategi (2), Aizpurua eta Dorronsoro.

Igeldok denboraldiko lehen garaipena lortu zuen, eta Leaburuk oraindik ez du lortu. Emaitzak dena erakusten du.

BIDANIA-GOIATZ 1 TXALBURUK 5

BIDANIA-GOIATZ: I.Zugasti, E.Zugasti, Altuna, Beloki, Eskibel, Dorronsoro eta Iraeta.

TXALBURUK: Seoane, Iriberri, Kaminos, B.Gorostidi, E.Gorostidi, X.Gorostidi, Mañoso, Mujika eta Murua.

GOLAK: Bidania-Goiatz: Iraeta. Txalburuk: Kaminos, B.Gorostidi (2) eta Mujika (2)

Abaltzisketako Txalburuk lehen postuan jarriko da, Bidania-Goiatzekin berdinduta, baina partida bat gutxiago jokatuta eta golean aldea alde duela. Bidania-Goiatzen nagusi izan zen, eta hiru puntuak eraman zituen.