GAZTEAK:

DANENA 3 TXALBURUK 5

DANENA: Amondarain, Herrera, Iturriotz, Sarasua eta Lakuntza.

TXALBURUK: E.Otamendi, Amundarain, Sagastume, Yugueros eta U.Otamendi-hasierako bostekoa-Mateos.

GOLAK: Danena: Sarasua (3). Txalburuk: Amundarain (2),Yugueros (2) eta Sagastume.

Danenak orain arteko itxurarik onena eman zuen, nahiz eta ez zion irabazteko balio izan. Neurketa orekatua izan zen, eta Zuzurkilgoak aurretik zirela sartu ziren azken txanpara. Hala ere, Abaltzisketakoak ez zituzten opariak alferrik galdu.

DANENA 2 BIDANIA-GOIATZ 9

DANENA: Villafania, Amondarain, Lakuntza eta Sarasua-hasierako bostekoa-, Herrera eta Iturriotz.

BIDANIA-GOIATZ: I.Agirretxe, Urdapilleta, Zinkunegi, Aburuza eta A.Agirretxe.

GOLAK: Danena: Herrera eta Iturriotz. Bidania-Goiatz: A.Agirretxe (4), Aburuza (3), Urdapilleta eta Herrera, bere atean.

Bidania-Goiatzek garaipen erosoa lortu zuen, nahiz eta Danena aurreratu zen markagailuan. Hala ere zizurkildarrek lehen partidan baina itxura hobea eman zuten

INFANTIL-KADETEAK:

KITARAKOA:

IKAZTEGIETA 1 LIZARTZA-OREXA 11

IKAZTEGIETA: J.Lakuntza, M. Lakuntza, M.Uria, Parra eta Sagastibeltza-hasierako bostekoa-, A.Uria.

LIZARTZA-OREXA: Zabala, Iturriotz, Malkorra, Olano eta A. Zeberio-hasierako bostekoa-, Bea, G.Zeberio, M.Sorozabal, A.Sorozabal, Zubeldia,

GOLAK: Ikaztegieta: Sagastibeltza (2). Lizartza-Orexa: A.Zeberio (3), Bea (2), G.Zeberio (2), Olano (2), Malkorra eta A.Sorozabal.

Lehen faseko bi bigarrenen arteko neurketa Lizartza-Orexak irabazi zuen, eta ondorioz Ligako azkeneko fasea jokatuko du, eta Ikaztegietak, Kopa. Lehen zatian Lizartzakoak aurreratu ziren 0-2, baina Ikaztegietak partida berdindu eta berdinduta joan ziren atseden hartzera. Bigarren zatian ere ikazteitarrena izan zen lehen aukera, baina gero bost minutuan dena erabakita utzi zuen Lizartza-Orexak.

LIGA:

TXALBURUK 4 BIDANIA-GOIATZ 1

TXALBURUK: Otamendi, Murua, Yugueros, Mujika, Maioz-hasierako bostekoa-, Otamendi eta Senperena.

BIDANIA-GOIATZ: I.Agirretxe, Altuna, Zinkunegi, Zugasti eta J.Agirretxe-hasierako bostekoa, Otaño eta Iraeta.

GOLAK: Txalburuk: Mujika (2) eta Maioz (2). Bidania-Goiatz : J.Agirretxe.

Txalburuk taldeak irabaziz ekin dio Ligarako bigarren faseari. Partida polita izan zen, baina etxekoak nagusi izan ziren.

KOPA:

GAEL 12 ERREZIL 8

GAEL: Hurtado, Ugartemendia, Arrospide, Jauregi eta Leunda-hasierako bostekoa-, Urkizu, Balerdi eta O.Goikoetxea.

ERREZIL: Aizpuru, X.Irulegi, M.Labaka, O.Irulegi eta U.Labaka-Hasierako bostekoa-, J.Labaka.

GOLAK: Gael: Jauregi (3), Ugartemendia (3), Balerdi (3), Leunda, Arrospide eta O.Ugartemendia. Errezil: M.Labaka (4), X.Irulegi (2), U.Labaka eta O.Irulegi.

Gaelek irabazi du Kopako lehen pàrtida, neurketa gorabeheratsu baten ostean. Etxekoak bi aldiz aurreratu dira hasieran, baina errezildarrek 0-4ko partziala lortu eta 2-5 jarri dira aurretik. Atsedenera joaterako, ordea, etxekoek aldea laburtu eta gol batera jarri dira. Bigarren zatian Galeek lortu du 4-0ko partziala, 8-4 jartzeko, eta hortik aurrera partida kontrolpean izan du.

ALEBINAK:

IGELDO 9 IKAZTEGIETA 4

IGELDO: Gomez, Lopez, Etxeberria, Gonzalez,  eta Aizpurua-hasierako bostekoa-, Rouget, Amezua, Oiartzabal eta Ezkurdia.

IKAZTEGIETA: Artola, Arruabarrena, Larrañaga, Irastortza eta A.Benavente-hasierako bostekoa-, Asier Moralejo, Aitor Moralejo eta Uria.

GOLAK: Igeldo: Gonzalez (3), Etxeberria (3), Lopez, Rouget eta Aizpurua. Ikaztegieta: Larrañaga (3) eta A.Benavente.

Ligako hirugarren postua zegoen jokoan, eta Igeldok eskuratuko du, Ikaztegieta mendean hartuta. Neurketa lehen zatian erabaki zen, etxekoak nagusi izan baitziren. Bigarrengoan kanpokoak asko hobetu ziren, baina ordurako berandu zen.

LEABURU 4 TXALBURUK 8

LEABURU: M.Garcia, I.Garcia, A.Arrospide, E.Arrospide eta Bensi-haasierako bostekoa-, Zubia, Uribe, Iraeta, Orbegozo.

TXALBURUK: Yugueros, Murua, E.Gorostidi, Mujika eta Artola-hasierako bostekoa-, Kaminos, Mañoso, Altuna, Areizaga, Seoane eta B.Gorostidi.

GOLAK: Leaburu: A.Arrospide (2), Uribe eta Orbegozo. Txalburuk: Murua (4), E.Gorostidi, Mujika, B.Gorostidi eta Zubia, bere atean.

Txalburuk irabazi egin zuen, Leaburun ligako azkeneko partidan, neurketa bizi baten ostean.

BENJAMINAK:

IGELDO 7 ALTZO 0

IGELDO: Aizpurua, Senperena, Dorronsoro, Agirre, Galarraga, Aisa, Amezua, Elosegi, Rouget, Manzano eta Etxeberria.

ALTZO: Agirre, Aranburu, Isasti, Elola, H.Murua, Iturriotz, Lizarribar, Elduaien, Ugartemendia, I. Murua eta Gorostiaga.

GOLAK: Igeldo: Senperena (2), Dorronsoro, Agirre, Galarraga, Aisa, Manzano eta Etxeberria.

Jokoan ez zegoen ezer ere, lehen postua eta azkenekoa erabakita zutelako. Hala ere partida polita eskeini zuten, baina txapeldunak ez zuen barkatu.

LEABURU 2 TXALBURUK 5

LEABURU: M.Iraeta, Garcia, Ugartemendia, Uribe, Zubia, Orbegozo, U.Iraeta, Calle eta Larreta.

TXALBURUK: Gorostidi, Artola, Kaminos, Lasa, Garmendia, Altuna, Agirrezabala, Areizaga, Etxeberria, Irastortza, Murua eta Garmendia.

GOLAK: Leaburu: Garcia (2). Txalburuk: Kaminos (3), Murua eta Orbegozo, bere atean.

Neurketa honetan ere ez zegoen ezer jokoan, postuak erabakita zeudelako. Hala ere biek zuten guztia eman zuten, nahiz eta puntuak kanpora joan ziren.