GAZTEAK:

BIDANIA-GOIATZ 13 DANENA 3

BIDANIA-GOIATZ: I. Agirretxe, Elola, Senperena, Aburuza eta Urdapuilleta-hasierako bostekoa, A.Agirretxe eta Zinkunegi.

DANENA: Lakuntza, Ezeiza, Sarasua, Amondarain eta Herrera-hasierako bostekoa-, Villafaina eta Maiz.

GOLAK: Bidania-Goiatz: A.Agirretxe (3), Aburuza (3), Urdapilleta (3), Elola (2) eta Zinkunegi (2). Danena: Sarasua (3).

Danenak hasiera garratza izan du, eta lehen partida izatea ordaindu du. Irabazten hasi da, baina Bidania-Goiatzek egin behar zuen guztia oso ongi egin du, eta ez du barkatu.

INFANTIL-KADETEAK:

ERREZIL 5 LIZARTZA-OREXA 10

ERREZIL: M.Labaka, X.Irulegi, Otaegi,Rueda eta J.Labaka-hasierako bostekoa-, O.Irulegi, Aizpuru eta U.Labaka.

LIZARTZA-OREXA: Errasti, Iturriotz, Malkorra, Olano eta Sorozabal-hasierako bostekoa-, G.Zeberio.

GOLAK: Errezil: Otaegi (2), J. Labaka, Rueda eta X.Irulegi. Lizartza-Orexa: Olano (4), G.Zeberio (3) eta Malkorra (3).

Lizartza-Orexak irabazi du lehen faseko azkeneko partida. Nagusi izan da kanpoko taldea, baina errezildarrek ere itxura polita eman dute, eta azkenerako markagailua itxuratzea ere lortu dute.

ALEBINAK:

BIDANIA-GOIATZ 14 LEABURU 7

BIDANIA-GOIATZ: Azkarai, Zugasti, Aratz Iraeta, Ander Iraeta eta Aldalur-hasierako bostekoa-, Ruiz eta Belamendia.

LEABURU: M.Garcia, I.Garcia, E.Arrospide, Zubia eta A.Arrospide-hasierako bostekoa-, Iraeta, Orbegozo eta Uribe.

GOLAK: Bidania-Goiatz: Ander Iraeta (8), Aldalur (4), Ruiz eta Zugasti. Leaburu: Arrospide (5), E.Arrospide eta Zubia.

Bidania-Goiatzek denboraldiko bigarren garaipena lortu du. Norgehiagoka bigarren zatiaren erdian, 9-7koarejkin apurtu da. Hasieran etxekoek bi golen abantaila lortu dute, baina Leaburu beti partidan sartuta egon da, bigarren zatikao azken minutuak arte. Hor erabat nahastu dira kanpotarrak, eta Bidaniak ez du barkatu, neurketa ondo erabakita utziz.

BENJAMINAK:

BIDANIA-GOIATZ 3 LEABURU 2

BIDANIA-GOIATZ: M.Eskibel, Aldalur, Beloki, Iraeta, A.Eskibel, Altuna, Artola, Dorronsoro, Amuindarain, Aramendi, Arregi eta Azkarai.

LEABURU: Garcia, M.Iraeta, Orbegozo, Ugartemendia, Larreta, U.Iraeta eta Uribe.

GOLAK: BIDANIA-GOIATZ:  Dorronsoro (3). Leaburu: U.Iraeta (2).

Partida polita esta estua eskeini dute Bidania-Goiatzek eta Leaburuk, baina hiru puntuak etxean geratu dira eta bidaniarrek bigarren postua segurtatu dute.